Referanser

buddyvif_000

Vålerenga fotball

Vi har samarbeidet med Vålerenga fotball siden 2000, og leverer stadionreklame på Ullevaal stadion, samt alt av større trykksaker.

Se mer om arenareklame her

Lynuspvcseil_000

FC Lyn

Vi har samarbeidet med FC LYN siden 2005, og leverer stadionreklame på Ullevaal stadion, samt alt av større trykksaker både utendørs og innendørs.

Se mer om arenareklame her

intervjuveggLYN250x187

Norsk toppfotball

Vårt samarbeid med Norsk toppfotball har vart siden 2005 og vi har blant annet produsert intervjuvegger / bakgrunnsvegger til TV-sendinger før/etter kamp, til alle klubbene i Tippeligaen, Adeccoligaen og Toppserien.

I tillegg har vi bistått med utsmykning av NTFs lokaler på Ullevaal stadion.

hedalm_compass

Compass Media / Compass Messer

Siden 2004 har Profilservice produsert messevegger med trykk til Gjør Din Bolig Bedre som arrangeres av Compass Messer over hele Norge. Profilservice jobber direkte med utstillerne og finner kreative løsninger, eller mottar trykklart materiell til produksjon

Se flere løsninger levert til


Gjør din bolig bedre her
hockeyarenais

Vålerenga Hockey

Vi har hatt samarbeid med Vålerenga Hockey helt fra Profilservice’ oppstart i 1991. Vi leverer både arenareklame i is, rullereklame, faste skilt og har vedlikehold av reklamesystemene på Jordal Amfi.

Se mer om arenareklame her.

DSC00100

Flügger

Flügger har de siste årene vokst med ca 10 nye butikker årlig og har pr 2008 mer enn 60 utsalg i Norge. Profilservice leverer og monterer utvendig skilt til Flügger over hele landet.

Bildet kommer!

Eberspächer

For Eberspächer har vi siden 2007 levert messeutstyr og komplett butikkmateriell.

Se flere produkter levert til Eberspächer her.

Bildet kommer!

Wittusen & Jensen

Samarbeidet med Wittusen & Jensen / WJ Businesspartner startet i 2001, og vi prosjekterer og leverer messeutstyr, dekor, flagg bannere og øvrige trykksaker i store formater.