Arenareklame

Profilservice har over 23 års erfaring med arenareklame. Profilservice har sammen med sine eierselskaper en unik kompetanse og kapasitet til å ta hånd om komplette installasjoner av arenareklame og multimedia-løsninger.

intervjuveggLYN250x187

Arenareklame – komplette løsninger

Vi leverer komplette løsninger til både utendørs og innendørs bruk i idrettshaller, arenaer og stadioner over hele landet.Profilservice er Norges ledende leverandør av arenareklame til både ishockey- som fotballarenaer.

Vi produserer rullereklame, tribuneskilt, vantdekor, og isreklame, samt animasjoner for digital arenareklame, for en rekke av Norges ledende idrettsklubber. Vi leverer både mekaniske reklamevekslere med plass til inntil 20 budskap/visninger pr modul, og digital arenareklame. (Ullevaal Stadion) Med digital arenareklame (LED-skjermer), åpner mulighetene seg for større kreativitet og fleksibilitet med tanke på logo-eksponering, og budskap. I samarbeid med våre eierbedrifter leverer vi LED-skjermer og komplette multimedia-løsninger med lyd og bilde fra ledende produsenter i Europa og Asia. Med en drifts- og vedlikeholdsavtale sørger vi for at systemene til en hver tid fungerer som de skal.

LED_screen

( nytt bilde arenareklame