Messesystemer og messeutstyr

messesystemer

Messeutstyr og messesystemer er bedriftens første steg på veien for å skaffe nye kunder til din virksomhet. Messeutstyr og messesystemer påvirker førsteinntrykket til potensielle kunder i stor grad. Profilservice forhandler messesystemer fra velkjente kvalitetsleverandører som blant andre Expand, Octanorm og Flex Display.
Vi tilbyr våre kunder messeutstyr og messesystemer med utallige kombinasjoner og løsninger. Derfor er vi også sikre på at vi finner messeutstyr og messesystemer som du blir fornøyd med.

Messeutstyr – enkelt å frakte

Messeutstyr fra Profilservice er enkelt å frakte. Vi prioriterer faktisk at våre messesystemer er enkle å frakte og montere. Profilservice leverer messeutstyr og messesystemer som lett pakkes sammen. I tillegg kan messeutstyr fra Profilservice fraktes i en trillekoffert eller bag. Dette gjør at messeutstyr fra Profilservice lett kan fraktes i en bil eller sendes med fly om nødvendig.

Messeutstyr – individuelt tilpasset

For å se noen av våre messesystemer kan du kontakte oss og avtale et besøk til vårt showroom. Vi samarbeider tett med våre kunder for at de skal få messesystemer som fungerer tilfredsstillende.